uvařila 20. 6. 2022 11:17
Jihočeská kulajda se zastřeným vejcem. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 6. 2022 11:17
Jihočeská kulajda se zastřeným vejcem. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
sádlo, máslo, mrkev, petržel, vývar hovězí, kopr sterilovaný, kopr čerstvý, mouka hladká, smetana, vejce, ocet, cibule, brambory, sůl, pepř mletý
Jakou mouku použít do perníčků: Původně do nich patřila žitná, jiná je ale vhodnější a zajistí, aby na nich lépe držela poleva
Zavařujeme broskve: Zkuste to s likérem amaretto nebo s obyčejným rumem. Neuděláte chybu!
10 zapečených večeří: Jak na ty nejlepší šunkofleky, francouzské brambory a zapečený bramborák?