uvařil 11. 4. 2015 20:05
Tvarohové mraky od hajné ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 4. 2015 20:05
Tvarohové mraky od hajné ze „Šlajfu“
mouka polohrubá, cukr krystal, mléko, olej slunečnicový, cukr vanilkový, prášek do pečiva, skořice mletá, kakao, vejce, sůl, tvaroh plnotučný, cukr krupice, žloutek, vejce, cukr vanilkový, kůra citronová, mléko, rozinky, jablko
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř