uvařila 23. 8. 2015 22:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 8. 2015 22:09
tofu natural, vývar zeleninový, šťáva citronová, omáčka sojová, paprika čerstvá červená, olej olivový, olej, cibule, česnek, sůl, pepř černý, pepř cayenský, římský kmín mletý, kardamom mletý, koriandr sušený, limetka, rajče drcené, protlak rajčatový, vývar zeleninový, smetana, sojanéza, koriandr čerstvý
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Retro vaření s Kristinou: Upečte si jednoduchý sýrový koláč podle receptu z roku 1939!