uvařila 6. 3. 2010 13:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 3. 2010 13:20
mouka hladká, tuk, cukr moučkový, vejce, kakao, prášek do pečiva, mléko, tvaroh kostka, vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, mléko, rozinky, vejce, cukr, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kůra citronová, mouka hrubá
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Jak zavařit lečo na zimu? Směs letní zeleniny se sádlem a solí přijde vhod nejen v chladných měsících