uvařila 18. 4. 2010 15:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 4. 2010 15:18
mouka hladká, cukr krupice, žloutek, sádlo, rum, droždí sušené, mléko, sůl, perníčky ruměnky, ořechy, rozinky, rum, ovoce kandované, máslo, med, vejce, cukr vanilkový, lupínky mandlové
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima