Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
30 foto Jídlo v české nemocnici může chutnat skvěle: Losos se zeleninou, penne s parmazánem nebo bufetová snídaně jsou v těchto špitálech běžné
Jak dlouho vařit houby do polévky? Čerstvé až půl hodiny, mražené kratší dobu, sušené je třeba předem správně připravit
Polévka z červené čočky s řapíkatým celerem, kari a kokosovým mlékem Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 maris
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 ivulinka 40 min