uvařila 2. 4. 2013 18:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 4. 2013 18:52
mouka hladká, droždí sušené, voda, cukr, sůl, olej olivový, maso hovězí mleté, cibule, česnek, rajče, paprika čerstvá červená, paprička jalapeňos, sekaná, petrželka, máslo, římský kmín mletý, paprika sušená sladká, šťáva citronová, sůl, salát římský
Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu: Skvělá pochoutka je voňavá a aromatická díky bylinkám a směsi koření
Masopust na vesnici ožívá i v roce 2024: Tradiční masky i veselí jako v dobách dávno zapomenutých
Závan Itálie v kuchyni: Jak na dokonalou domácí pizzu? Těsto musíme připravit ze správné mouky, jinak to není ono