uvařila 2. 4. 2013 18:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 4. 2013 18:57
mouka hladká, droždí sušené, voda, cukr, sůl, olej olivový, maso hovězí mleté, cibule, česnek, rajče, paprika čerstvá červená, paprička jalapeňos, sekaná, petrželka, máslo, římský kmín mletý, paprika sušená sladká, šťáva citronová, sůl, salát římský
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník