uvařila 16. 9. 2011 12:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 9. 2011 12:55
mléko, tvaroh měkký, vejce, cukr moučkový, mouka celozrnná, mouka hladká, sůl, dýně hokkaido, cukr třtinový, máslo, koření hřebíček, skořice, smetana zakysaná, tvaroh měkký, šťáva citronová, sirup javorový, cukr moučkový
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Kefír, kyška nebo podmáslí? Vyznejte se v oblíbených mléčných kysaných nápojích!
Skvělý špekáčkový salát podle receptu od řezníka: Ochucený kečupem, worcesterem a majonézou chutná božsky