uvařila 13. 2. 2017 14:03
Vepřové výpečky z kýty s kynutým houskovým knedlíkem a bílým kysaným zelím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2017 14:03
Vepřové výpečky z kýty s kynutým houskovým knedlíkem a bílým kysaným zelím
pečeně vepřová, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření grilovací, zelí kysané, kmín celý, mouka hrubá, cukr, cibule, olej
Mrkvová hrnková bábovka: Neuvěřitelně vláčný moučník božsky chutná a švih mu dodá citronová poleva
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Holka u plotny radí: Jak na skvělé dýňové rizoto? Jeden krok určitě nevynechávejte!