uvařila 23. 7. 2013 19:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 7. 2013 19:46
mouka polohrubá, vejce, cukr moučkový, olej, mléko, prášek do pečiva, tvaroh jemný, máslo, cukr vanilkový, cukr moučkový, šťáva rybízová, voda, zlatý klas, cukr krystal, rybíz, marmeláda rybízová
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice