uvařila 2. 10. 2010 12:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2010 12:57
vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, prášek do pečiva, cukr vanilkový, mléko, kakao, marmeláda rybízová, voda, pudink vanilkový, cukr, tvaroh ve vaničce, kakao, rum, máslo, cukr moučkový, čokoláda na vaření, smetana zakysaná
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř