uvařila 2. 10. 2010 12:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2010 12:57
vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, prášek do pečiva, cukr vanilkový, mléko, kakao, marmeláda rybízová, voda, pudink vanilkový, cukr, tvaroh ve vaničce, kakao, rum, máslo, cukr moučkový, čokoláda na vaření, smetana zakysaná
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva