uvařila 20. 4. 2009 21:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2009 21:47
vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, prášek do pečiva, cukr vanilkový, mléko, kakao, marmeláda rybízová, voda, pudink vanilkový, cukr, tvaroh ve vaničce, kakao, rum, máslo, cukr moučkový, čokoláda na vaření, smetana zakysaná
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká