uvařila 13. 2. 2017 13:56
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2017 13:56
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
maso kuřecí, cibule, olej, sůl, pepř mletý, cuketa, zelí bílé, mrkev, žampióny, česnek, smetana na vaření, mouka hladká, kopr
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček
Skotská bramboračka Cullen skink je výjimečná díky jedné ingredienci. Specifickou chuť jí dodá uzená treska
Jak uvařit poctivý zeleninový vývar? Zeleninu předem osmažte na másle, s bylinkami to nepřehánějte a čirý bude vývar díky rajčeti