uvařila 17. 4. 2012 21:57
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2012 21:57
Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
bůček uzený, maso uzené, fazole červené, celer, paprika čerstvá červená, vývar masový, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, hořčice plnotučná, smetana kysaná, smetana
Pět znamení horoskopu, která umí vařit levně: Berani vyšvihnou netradiční knedlíky s vejci, Panny zase nepečený jablečný dort
Jak urychlit dozrávání rajčat? Je potřeba keře pravidelně zaštipovat, zastaví se tak růst, ale posílí se plody
Mexican Street Corn: Omáčka ze zakysané smetany s chilli a koriandrem promění obyčejnou grilovanou kukuřici v delikatesu