uvařila 14. 9. 2015 17:32
Nakrájené maso obalíme v těstíčku a pozvolna smažíme po obou stranách do zlatavé barvy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 9. 2015 17:32
Nakrájené maso obalíme v těstíčku a pozvolna smažíme po obou stranách do zlatavé barvy
maso uzené, sýr tvrdý, džus pomerančový, solamyl, česnek granulovaný, česnek sušený medvědí, kurkuma, sůl, olej
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník