Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
PeKug uvařila 30. 5. 2022 16:18 Papriková kuřecí prsíčka plněná Camembertem a rukolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
PeKug uvařila 29. 5. 2022 09:34 Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
PeKug uvařila 27. 5. 2022 20:33 Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař hokejové reprezentace prozradil, co připravoval Pastrňákovi: Doufal jsem, že to nebudu muset dělat pořád, říká