uvařila 15. 4. 2011 20:03
pokryto fondánem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 4. 2011 20:03
pokryto fondánem
uvařila 15. 4. 2011 20:03
a hotovo
uvařila 15. 4. 2011 20:03
hotový fondán
uvařila 15. 4. 2011 19:46
příprava
uvařila 15. 4. 2011 19:46
hotovo
uvařila 15. 4. 2011 19:46
zabalení
uvařila 15. 3. 2011 12:20
povaříme..
uvařila 15. 3. 2011 12:20
a podáváme..dobrou chuť:-)
uvařila 15. 3. 2011 12:20
osmahnout párky slaninu salám a okurky stačí pár minutek
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede
Salát z čerstvého zelí: Křupavost a křehkost zajistí rychlé spaření horkou a pak studenou vodou, pikantní chuť dodá ocet
Rady zahradnice Andrey: Fleků na paprikách se zbavíte snadno, způsobit je můžete třeba špatným zaléváním