uvařila 1. 9. 2011 21:26
podávala jsem se šťouchaným bramborem a zeleninovou oblohou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 9. 2011 21:26
podávala jsem se šťouchaným bramborem a zeleninovou oblohou
paprika čerstvá červená, maso mleté mix, zelí kysané, cibule, olej, kmín celý, bujón zeleninový, voda, vejce, sůl, pepř, solamyl, mléko, bylinky
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Rakouský trhanec: Lahodný nepořádek na talíři miloval i císař Franz Josef I.
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky