uvařila 18. 7. 2010 22:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 7. 2010 22:26
vejce, cukr krupice, mouka hladká, olej, mléko, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kakao, tvaroh měkký, cukr vanilkový, šlehačka v prášku, smeta-fix, rum, cukr, pudink kokosový, mléko, marmeláda meruňková, kokos strouhaný, broskve, želatina, zdobení, poleva bílá, piškoty
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr