uvařila 3. 2. 2009 10:51
Velikonoční pletánky z vánočkového těsta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 2. 2009 10:51
Velikonoční pletánky z vánočkového těsta
mouka polohrubá, cukr moučkový, droždí čerstvé, máslo, žloutek, sůl, cukr vanilkový, prášek do pečiva, kůra citronová, mléko, rozinky, vejce, mandle
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií
Herce Lukáše Hejlíka žena doma k vaření moc nepouští, ale dokonalé italské dýňové rizoto má „povoleno“
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem