uvařil 4. 3. 2008 19:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 3. 2008 19:55
ořechy vlašské, mouka hladká, máslo, čokoláda, cukr moučkový, vejce, skořice
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Peče celá země: Nejlepší svatební koláče jsou ty dvojctihodné. Jak na ně podle porotců soutěže
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka