uvařila 29. 10. 2010 14:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 10. 2010 14:45
maso hovězí, sýr s modrou plísní, koření nové koření, cibule, bobkový list, sůl, máslo, pomeranče, citron, voda, víno portské, džem rybízová, brusinky, zázvor čerstvý, hořčicový prášek, pepř, sůl, ocet, omáčka worcesterová
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku