Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou
Rýžový nákyp od Josefa Maršálka: Zapomenete na školní jídelnu, tohle je sladký poklad s pořádnou bílkovou peřinou
Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky
Lucik118 uvařila 10. 5. 2013 18:53 Varná modelovací hmota (dobrá na potahování dortů) 0 0 Narozeninový dort Okomentovat
23 foto Cukrář Josef Maršálek tvrdě trénuje na StarDance a říká: Člověk má znát své hranice, ale měl by pokusit se jich dotknout
Houbové placky: Na křupavé a nadýchané placičky je důležité dodržet správný poměr hub a těstíčka. Hotové jsou za chvíli