Vánoce dvojice Cibulka a Jagelka jsou vše, jen ne tradiční: Speciální řízky a salát už se nekonají, ale jídla najdete u pánů spoustu
Retro okénko: Vánoce za socíku. Stromečky zdobené kolekcemi od ROH, dlouhé fronty a děda Mráz místo Ježíška
Jak připravit dokonalé řízky pro velkou rodinu: S touto fintou budou křupavé a horké, ať je vás u stolu pět nebo dvacet
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu
Ovoce, které můžete sklízet i na balkoně: Jahodníky kromě sladké úrody krásně kvetou a zdobí, ostružiny vydrží do prvních mrazíků
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá