uvařila 8. 4. 2014 12:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 4. 2014 12:06
mrkev, máslo, cukr, cukr vanilkový, vejce, mouka hladká, mandle mleté, prášek do pečiva, kůra citronová, rum, sůl, skořice, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, mouka, tuk
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Retro okénko: Vzpomínáte na Tuzex? Za bony se tam daly koupit žvýkačky, kvalitní čokoláda, whisky i káva