uvařila 8. 5. 2010 20:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 5. 2010 20:45
vejce, cukr krystal, voda, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, vejce, mouka polohrubá, cukr, voda, kypřící prášek do pečiva, ořechy, mléko, zlatý klas, žloutek, máslo, salko, máslo, mléko sušené polotučné, cukr moučkový, olej, med, voda, potravinářské barvivo, zdobení cukrářské
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí