uvařila 28. 9. 2015 19:33
Vepřová játra špikovaná slaninou, na smetaně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 9. 2015 19:33
Vepřová játra špikovaná slaninou, na smetaně
játra vepřová, špek, dýně hokkaido, petržel, celer, cibule, rozmarýn, koření nové koření, pepř, voda, smetana, hořčice, olej, máslo, voda, sůl
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní
Arnold Schwarzenegger si výjimečně dá vídeňský řízek, většinou ale jí veganská jídla a miluje dýňovou polévku
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček