uvařila 28. 9. 2015 19:33
Vepřová játra špikovaná slaninou, na smetaně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 9. 2015 19:33
Vepřová játra špikovaná slaninou, na smetaně
játra vepřová, špek, dýně hokkaido, petržel, celer, cibule, rozmarýn, koření nové koření, pepř, voda, smetana, hořčice, olej, máslo, voda, sůl
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Pečená švestková povidla se skořicí a badyánem, to je dobrota téměř bez práce. Víte, jak ji připravit?
Praotec Čech si pochutnával na pečené zvěřině a říčních rybách, k tomu popíjel medovinu
Sugo all'amatriciana: Jedna z klasických italských rajčatových omáček voní opečenou slaninou a pikantní chuť dodá chilli paprička