uvařila 26. 7. 2013 01:23
Maso naporcujeme,poté malinko naklepeme,nařízneme a opepříme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 7. 2013 01:23
Maso naporcujeme,poté malinko naklepeme,nařízneme a opepříme
kotleta vepřová bez kosti, cibule, olej, ústřicová omáčka, omáčka chilli sladká, voda, pepř čtyř barev, sůl
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Jarní detox podle horoskopu: Lvi musí mít čerstvé ovoce, Býkům prospěje salát z mrkve, Kozorohům zelené smoothie
Chodské koláče: Regionální dobrota s několika náplněmi je úžasně nadýchaná i krásně vláčná, voní rumem a vanilkou