uvařila 11. 7. 2014 21:27
Plátky masa obalíme v marinádě a v uzavíratelné nádobě uložíme do lednice
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 7. 2014 21:27
Plátky masa obalíme v marinádě a v uzavíratelné nádobě uložíme do lednice
kotleta, česnek, vejce, olej, hořčice hrubozrnná, omáčka sojová sladká, solamyl, petržel, libeček, cibule, solamyl, olej, sůl, cibule, petržel, libeček, jogurt bílý, omáčka čertovská, sůl
Dejte si kontrabáš: Vyhlášený pokrm valašské kuchyně z pohanky a brambor
Retro okénko: Mléčné karamely stály pouhé 2 Kčs a už kdysi se řadily k nejoblíbenějším bonbonům
Velikonoce v Německu: Na Zelený čtvrtek nesmí chybět zelená omáčka podobná špenátu. Víme, jak ji připravit!