uvařil 19. 10. 2015 10:16
Panenku jsem rozdělil na tři kusy, rychle zatáhl na pánvi a pak šla do žhavé remosky na cca 10 minut, mám ji rád růžovou. Remoska je ekvivalent trouby na 180 stupňů.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 10. 2015 10:16
Panenku jsem rozdělil na tři kusy, rychle zatáhl na pánvi a pak šla do žhavé remosky na cca 10 minut, mám ji rád růžovou. Remoska je ekvivalent trouby na 180 stupňů.
panenka vepřová, cibule, česnek, hořčice plnotučná, sušená bazalka, koření oregáno sušené, sůl, pepř mletý, olej, smetana ke šlehání, žampióny, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, kmín drcený, máslo