uvařil 30. 10. 2021 17:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 10. 2021 17:56
panenka vepřová, slanina anglická, povidla švestková, olej olivový, koření nové koření, rozmarýn čerstvý, pepř mletý, brambory, olej olivový, tymián, pepř mletý, česnek, cibule červená, protlak rajčatový, rajče, víno červené suché, tymián čerstvý, pepř mletý
Jak na dokonalý vepřový guláš s povidly: Ta švestková mu dodají výbornou chuť i barvu
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota