uvařila 6. 7. 2020 14:51
Vepřová pečeně, libečková omáčka a jemné knedlíky z toustového chleba
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 7. 2020 14:51
Vepřová pečeně, libečková omáčka a jemné knedlíky z toustového chleba
pečeně vepřová, česnek, sádlo, sůl, kmín drcený, máslo, cibulka jarní, česnek, libeček, mouka hladká, kurkuma, mléko, bujón zeleninový, smetana 33%, výpek z masa, pepř, chléb toustový, mléko, máslo, petrželka, vejce, sůl
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Nevíte, jak využít zelí? Zkuste holubky! Plněné zelné listy chutnají skoro celé Evropě