uvařila 28. 2. 2011 16:08
Většinou jako přílohu dělám tagliatelle, ale se špagetkama také výborné!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 2. 2011 16:08
Většinou jako přílohu dělám tagliatelle, ale se špagetkama také výborné!
mrkev, cuketa, pastiňák, olej olivový, pomazánkové máslo, sůl, pepř, pangasius, šťáva citronová
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
Závin i bez těsta? Rychlé jablečné rolky z tortilly voní karamelem a skořicí a na stole jsou do půlhodinky