uvařila 5. 5. 2013 19:58
Uvařené jazyky sloupneme a nakrájíme na plátky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2013 19:58
Uvařené jazyky sloupneme a nakrájíme na plátky
jazyk vepřový, bobkový list, pepř, koření nové koření, sůl, olivy, rajče sušené v oleji, česnek, máslo, olej ze sušených rajčat, omáčka sojová sladká, sůl, pepř mletý, alobal
Finalistka Peče celá země Tereza splnila cíl, za kterým do soutěže šla: Napsala detektivku, kde recepty hrají důležitou roli
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní
Vyznejte se v druzích šunek: Jak se liší jamón, prosciutto a pršut? A proč pražská šunka nemusí být z Prahy?