uvařila 5. 5. 2013 19:59
Na alobal dáme trochu marinády
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2013 19:59
Na alobal dáme trochu marinády
jazyk vepřový, bobkový list, pepř, koření nové koření, sůl, olivy, rajče sušené v oleji, česnek, máslo, olej ze sušených rajčat, omáčka sojová sladká, sůl, pepř mletý, alobal
Sbíráte babky? Tak pozor, v určitých případech můžou být nebezpečné! Odborník radí, čeho si všímat, abyste se neotrávili
Jak na ty nejlepší snídaňové lívance? Aby se nepřipalovaly, pomůže trik s olejem nebo máslem v těstě
Retro okénko: Zeleninová obloha je český fenomén. Lidé ji milují, šéfkuchaři nenávidí