uvařila 5. 5. 2014 18:30
Maso necháme zchladnout,vykostíme a nakrájíme na plátky.Zeleninu propasírujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2014 18:30
Maso necháme zchladnout,vykostíme a nakrájíme na plátky.Zeleninu propasírujeme
koleno vepřové, cibule, česnek, pepř, koření nové koření, bobkový list, masox, olej, sůl, pepř mletý
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí