uvařila 23. 2. 2012 20:06
1.cibule,česnek+sojovka2.cibuli a česnek osmahneme3.dáme do pekáčku a kastrůlek vypláchneme vývarem4.přidáme sojovku a kmín
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2012 20:06
1.cibule,česnek+sojovka2.cibuli a česnek osmahneme3.dáme do pekáčku a kastrůlek vypláchneme vývarem4.přidáme sojovku a kmín
koleno vepřové, cibule, česnek, bobkový list, bujón zeleninový, pepř, česnek, cibule, omáčka sojová, kmín drcený, olej, vývar masový, sůl
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor