uvařila 23. 2. 2012 20:09
podáváme se zelím a knedlíkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2012 20:09
podáváme se zelím a knedlíkem
koleno vepřové, cibule, česnek, bobkový list, bujón zeleninový, pepř, česnek, cibule, omáčka sojová, kmín drcený, olej, vývar masový, sůl
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí