uvařila 19. 12. 2024 08:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 12. 2024 08:03
kotleta vepřová, sůl, pepř mletý, mouka hladká, sádlo, slanina, cibule, bobkový list, koření nové koření, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, kmín drcený, chilli, česnek, rajče cherry, pasta rajčatová, paprika čerstvá červená, vývar masový, petrželka
Starý valašský recept: Pohanka s brynzou a škraky je skromné jídlo plné vitaminů a bílkovin. Příprava je snadná
Ta nejlepší velikonoční nádivka: Co v ní nesmí chybět a jak ji připravit, aby chutnala přímo božsky
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě