uvařila 20. 5. 2013 18:01
Nastrouháme zázvor a citronovou kůru.V kastrolu rozehřejeme máslo společně s olejem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 5. 2013 18:01
Nastrouháme zázvor a citronovou kůru.V kastrolu rozehřejeme máslo společně s olejem
ledvinky vepřové, máslo, olej, cibule, rozmarýn, zázvor, kůra citronová, víno bílé, smetana na vaření, mouka hladká, bujón zeleninový
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
5 neoblíbenějších chilli omáček, po kterých vám bude hořet pusa, ale jídlu dodají říz!
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí