uvařila 20. 5. 2013 18:02
Na největším hořáku na plný výkon necháme odpařit veškerou tekutinu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 5. 2013 18:02
Na největším hořáku na plný výkon necháme odpařit veškerou tekutinu
ledvinky vepřové, máslo, olej, cibule, rozmarýn, zázvor, kůra citronová, víno bílé, smetana na vaření, mouka hladká, bujón zeleninový
Chcete sedět na sluníčku? Připlaťte si! Některé restaurace dostaly povolení účtovat zvláštní příplatek. A je toho víc
10 potravin, po kterých budeme mít brzy hlad: Pozor na nízkotučné jogurty, bílou rýži, hranolky i chleba
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo