uvařila 20. 5. 2013 18:04
Do měkkých ledvinek vlijeme smetanovou záklechtku,přidáme bujón a provaříme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 5. 2013 18:04
Do měkkých ledvinek vlijeme smetanovou záklechtku,přidáme bujón a provaříme
ledvinky vepřové, máslo, olej, cibule, rozmarýn, zázvor, kůra citronová, víno bílé, smetana na vaření, mouka hladká, bujón zeleninový
Večeře do 30 korun na porci: Zkuste chalupářskou omeletu, jáhlovou kaši či pečená křidélka
Jablečný nepečený dort: Výraznou chuť mu dá marmeláda, voní vanilkou a rumem a na tento dezert skvěle zužitkujete i starší jablka
Balkánská kuchyně: Jak na oblíbené ražniči na grilu? Masu prospěje odležení, otáčení i alobal