uvařila 17. 12. 2012 14:00
na vyšší gastronomii prostě nemám buňky ...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 12. 2012 14:00
na vyšší gastronomii prostě nemám buňky ...
panenka vepřová, sůl, pesto z medvědího česneku, olej olivový, výpek z masa, žloutek, hořčice, víno bílé, máslo, sůl, sušená rajčata v olivovém oleji a bylinkách
Dobrota ve znaku Lotrinska: Slaný koláč quiche miloval i polský král Stanislav I.
Holka u plotny: Hermelín zapečený v listovém těstě jako dýně vtipně vypadá a skvěle chutná, příprava je snadná
Od nápojů po dezerty: Mrkev dětem schováte do jakéhokoli druhu pokrmu. Mrkvovému dortíku nebo sladké omáčce neodolají!