uvařila 15. 10. 2010 13:07
můj pokus o manželovu omáčku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 10. 2010 13:07
můj pokus o manželovu omáčku
maso vepřové, sůl, pepř, cibule, masox, kmín celý, žampióny, koření nové koření, koření grilovací, máslo, hořčice plnotučná, kečup sladký, česnek
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
Jak využít zbylé husí sádlo a kosti z pečínky? Ze sádla bude skvělá pomazánka, z kostí parádní vývar
Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku