uvařil 26. 10. 2013 17:00
Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 10. 2013 17:00
Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou
panenka vepřová, slanina uzená, rozmarýn čerstvý, pepř, sůl, sádlo, máslo, pórek, mrkev, kukuřice sterilovaná, nať petrželová
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli