uvařila 24. 5. 2009 20:16
viazanie mäsa
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 5. 2009 20:16
viazanie mäsa
plec vepřová, sůl, pepř, koňak, cibule, celer, mrkev, petržel, olej, koření hřebíček, skořice celá, pepř černý, mléko, škrob kukuřičný, šťáva citronová
Kam v Praze vyrazit na all you can eat? Otestovali jsme tři podniky, kde se za cenu kolem 200 Kč můžete doslova „přecpat“
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky