uvařila 11. 8. 2013 12:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 8. 2013 12:51
plátek vepřový, cibule, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, fazolky zelené, kečup sladký, hořčice, sůl, pepř mletý, olej, mouka hladká, voda
Přidáno před 14 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Bulharsko na talíři: Známe tajemství pravého šopského salátu. Víte, jaké dvě ingredience mu dají tu správnou chuť?
Vánoce v Itálii: Bez těstovin to nejde ani na Štědrý den. Podávají se i makarony s čokoládovou omáčkou a strouhanými oříšky
Tabu v královské kuchyni: Alžběta II. miluje sendviče, ale jen s jednou speciální úpravou