uvařila 5. 9. 2008 15:17
Jako první zabalíme zelné listy s masem a anglickou slaninou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 9. 2008 15:17
Jako první zabalíme zelné listy s masem a anglickou slaninou.
kýta vepřová, slanina anglická, vepřová bránice, listy zelné, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, sádlo
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní
Arnold Schwarzenegger si výjimečně dá vídeňský řízek, většinou ale jí veganská jídla a miluje dýňovou polévku
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček